Hittabox lanserar gemensam kassa för e-handelsboxarna

En ny julshop samlar flera boxar i en och samma varukorg.

Hittabox.se, som samlar prenumerationsboxar på en sajt, har rönt flera framgångar sedan starten för ungefär ett år sedan. I somras kunde vi berätta att tjänsten hade expanderat till Norge och Danmark. Ett av de företag som satsat på att marknadsföra sig via Hittabox är EC-GO, som vi nyligen skrev om

Nu berikas Hittabox med ett helt nytt koncept, nämligen en julshop där alla boxar samlas med en och samma kassa. Butiken utgör även en marknadsplats där boxar kan säljas till nedsatta priser, vilket innebär att boxleverantörerna får en möjlighet att göra sig av med sådant som blivit kvar på lagret.

Annons

- Men shoppen blir också ett sätt för nya aktörer att testa sina boxidé för att se om efterfrågan finns innan en egen shop startas upp, säger Käthe Nilsson, grundare Hittabox.

Blir kvar efter jul

Käthe Nilsson hoppas att den nya kombinerade julshoppen och marknadsplatsen ska få många att välja att ge bort en boxprenumeration i julklapp. Men butiken kommer inte att stängas ner när den 24:e har passerat.

- Det kändes perfekt att lansera shopen nu till jul men den kommer att leva kvar även efteråt och anpassas med nya koncept beroende på säsong, säger Käthe Nilsson.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!