Indiska rekryterar från GANT och McKinsey

Ska styra upp ekonomin och utveckla de fysiska butikerna.

Det kan knappast ha undgått någon att det stormat rejält kring Indiska på senare år. Efter att ha undgått konkurs med endast en hårsmån, har företaget gjort sitt bästa för att vända skutan och bland annat satsat rejält på att förnya sin e-handel.

Var finanschef på GANT

Även rekryteringarna har duggat tätt, och koncernen har bland annat fått ny e-handelschef och ny VD.

Annons

Nu går Indiska vidare och rekryterar två nya profiler till sin ledningsgrupp. Den första är Mattias Haraldsson, som blir ny ekonomichef. Han kommer senast från GANT där han arbetat som global finanschef. Tidigare har han bland annat varit ekonomichef på Easypark Group samt på Sjöland & Thyselius Group.

"Nu är ledningen komplett"

För att leda vidareutvecklingen rekryterar koncernen även Karin Lindahl, som blir chef för både driften av de fysiska butikerna och för själva förändringsarbetet. Hon var tidigare senior projektledare på McKinsey & Company och har tidigare haft flera strategiska uppdrag inom retailbranschen.

- Både Mattias och Karin har en otrolig kompetens inom sina respektive områden och kommer tillsammans med resterande personer i ledningsgruppen att bidra till den tillväxtresa som Indiska är inne i. Vi har nu en komplett ledningsgrupp och har alla möjligheter att nå 2017 års ambitiösa mål, säger David Rönnberg, VD för Indiska, i ett pressmeddelande.

De båda nya cheferna tillträder sina nya roller under första kvartalet i år.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!