Införde responsiv sajt – firar med trisslotter till kunderna

"Plötsligt händer det, du vet".

"Tonerlagret.se är nu responsiv och fungerar ännu bättre i din mobil, padda och diverse andra smarta produkter som du använder. Detta vill vi fira med ett exklusivt erbjudande: För varje beställd toner får du en trisslott".

"Hoppas lyckan ler mot dig"

Så inledde e-handelsföretaget Tonerlagret sitt nyhetsbrev som skickades ut tidigare i dag. Företaget, som förstås hoppas att många ska nappa på erbjudandet, passade också på att skicka med en liten hälsning till kunderna: "Hoppas lyckan ler mot dig idag"!

Annons
Annons

Sedan ungefär ett år tillbaka ägs Tonerlagret av Internetgruppen i Karlstad, som också driver Megashop.se. Vi kontaktade företagets vd Johan Starck för att höra oss för om den nya sajten och den tillhörande kampanjen.

LÄS ÄVEN: Tonerlagret har sålts - tas över av konkurrent

Bland de första med responsivt

Han berättar att Tonerlagrets responsiva sajt har varit under utveckling under det senaste året.

- Vår bransch är ganska komplex med kopplingar hit och dit och toner som passar med den skrivaren men inte den, och så vidare. Många av våra konkurrenter har ännu inga responsiva sajter, så det är svårt att få med så mycket info och kopplingar på begränsad yta som det faktiskt innebär. Sedan har vi även lanserat ett fullsortiment med kontorsmaterial, tidigare hade vi ett mindre sortiment kontorsmaterial och detta har också tagit tid att implementera.

Vilka blir fördelarna?

- Det blir såklart enklare för alla med mobil eller padda att beställa sina billiga toner av oss än tidigare. Vi räknar med att öka konverteringen där.

Hoppas på storvinst

Erbjudandet med trisslotter, som omfattar en lott för varje köpt toner, gäller endast i dag. Intresserade kunder får själva lägga en lott i sin kundvagn när de besöker Tonerlagrets sajt. Det går också att ta sig dit via knappen "Ta mig till trisslotterna", som Tonerlagret dagen till ära har fått med i sitt nyhetsbrev.

- Plötsligt händer det, du vet. Vi hoppas ju såklart att någon eller några av våra kunder vinner stort. Trisslott är ju ett roligt sätt att liva upp en leverans med toner.

Annons
Annons

Några större vinster att rapportera än?

- Lotterna går ju ut idag så det dröjer väl en till två dagar innan de flesta har skrapat dem, avslutar Johan Starck.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!