Jetshop öppnar dörren för PostNords fraktkassa

"Nu en del i Jetshops e-handelsplattform".

Fraktbolaget PostNord har sedan en tid tillbaka en alldeles egen e-handelskassa, men som dock är för frakt och inte betalning. En kassa som låter kunderna välja var de vill att deras paket ska landa någonstans. I oktober förra året så meddelade PostNord att de öppnat upp sin kassa för andra transportörer och att runt 900 e-handlare hade laddat ner deras "Delivery Checkout".

LÄS ÄVEN: PostNords e-handelskassa tillåter nu andra transportörer

Annons

I dag berättar PostNord att betalplattformen Jetshop valt att integrera checkouten. Integrationen ska ha tillkännagivits under e-handelskonferensen SEBC i Göteborg, som drivs av Jetshop.

- Att handla på nätet ska vara enkelt hela vägen. Från det att konsumenten trycker på köpknappen tills dess att den har paketet i sin hand. Att enkelt kunna välja leverans är ytterst viktigt för konsumenterna och tillsammans med Jetshop kan vi nu erbjuda en bättre upplevelse till både konsumenter och e-handlare, säger Jan Jakobsson, e-handelschef på PostNord, i ett pressmeddelande.

Fraktkassan sägs ge Jetshops e-handlare en smidig hantering av leverantörer och ska underlätta de administrativa delarna kring frakthanteringen. PostNord Delivery Checkout finns idag, utöver Jetshop, för plattformarna Magento, OpenCart, PrestaShop och WooCommerce.

Annons