Kampanjchef lämnar CDON för toppjobb hos CoolStuff

Blir företagets nya CRM Manager.

På senare tid har CoolStuff hunnit med att rekrytera inte mindre än två nya Country managers, som har i uppgift att få fart på e-handelsföretagets försäljning på diverse marknader. Nu får de sällskap av David Nyström, som lämnar jobbet som Campaign Manager hos CDON för en tjänst som CRM Manager på CoolStuff.

LÄS ÄVEN: Partykungens sociala medier-proffs går över till CoolStuff

Annons

LÄS ÄVEN: Han ska ta CoolStuff ut i världen

- I jobbet ingår det att utveckla ett helhetsgrepp kring diverse kundresor där vi på ett automatiskt och personligt sätt kan kommunicera med kunder oberoende plattform eller nätverk med slutmålet att bibehålla våra kunder och minskad churn, berättar han i ett mejl till Ehandel.se.

"Har endast hört gott om CoolStuff"

Under CoolStuffs senaste verksamhetsår ökade omsättningen för fjärde året i rad och nådde därmed över 185 miljoner kronor. Och uppenbarligen har företaget skaffat sig ett gott rykte som arbetsgivare inom svensk e-handel.

LÄS ÄVEN: CoolStuff ökade med nära en femtedel

- Jag blev intresserad av tjänsten på grund av att jag endast hade hört gott om CoolStuff inom e-handelsbranschen som företag och arbetsgivare. Dessutom hade jag en inre önskan om att djupdyka ytterligare inom CRM, vilket jag ej har möjlighet till i min nuvarande tjänst.

Vad tar du med dig från CDON som du kan ha nytta av hos CoolStuff?

- Det jag tar med mig är främst bra erfarenheter som den stora mångfald av projekt jag jobbat med där jag senast var ansvarig utgivare för CDONLIVE, och alla trevliga kollegor.

LÄS ÄVEN: 25 000 tittare följer CDON:s livesändning i realtid

Annons

David Nyström tillträder troligtvis sin nya tjänst i mitten av mars. Startdatumet kan dock också bli något tidigare.

Annons