Partykungens sociala medier-proffs går över till CoolStuff

Återvänder till Skåne och blir Country Manager.

Efter tre år på Partykungen har företagets PR- och marknadschef Nicklas Nangarra (tidigare Persson) bestämt sig för att det är dags att gå vidare. Han har sedan i somras planerat att flytta tillbaka till sina hemtrakter i Skåne och när ett jobberbjudande lägligt nog dök upp hos Malmö-företaget CoolStuff, valde han att ta chansen. 

"Det kändes rätt direkt"

Nu blir han företagets nya Country Manager. Ett jobb han menar är 110 procent rätt för honom, inte minst med tanke på CoolStuffs sortiment.

Annons

- Det är inte många e-handlare som säljer den här typen av produkter, så det känns jättebra. Men samtidigt är det förstås tråkigt att lämna Partykungen, säger han till Ehandel.se.

Nicklas Nangarra har arbetat på Partykungen i tre år, men när han inledde sin tid hos företaget var han redan bekant med Joel Svensson sedan en tid tillbaka. För Ehandel.se berättar han att han bland annat var med och byggde Partykungens hemsida en gång i tiden.

- Så det är klart att det känns. Både för mig och för kollegorna här. Men tjänsten hos CoolStuff kom jättelägligt. Det kändes rätt direkt. Vi har samma sätt att se på både tjänsten, framtiden och hur vi ska arbeta.

Ville inte fastna i Gävle

Han säger sig stormtrivas hos sin arbetsgivare i Gävle, men med tiden har saknaden av familjen och vännerna blivit för stor, och snart går alltså flyttlasset tillbaka till Skåne.

- Jag har inte bott i Skåne på 11 år, och jag har känt en tid att det är dags att bege sig hemåt. Hade jag träffat en tjej här i Gävle och kanske bildat familj, hade jag ju blivit “fast” här, förklarar han.

Vad innebär tjänsten som Country Manager?

- Jag kommer att ta över arbetet som Tobias Engstrand gör i dagsläget och utveckla företaget inom min specialisering mot sociala medier och influencer marketing.

I sin nuvarande roll hos Partykungen har Nicklas Nangarra byggt upp företagets närvaro i sociala medier och dessutom blivit något av ett ansikte utåt för bolaget. I tidigare artiklar på Ehandel.se har han bland annat delat med sig av knepen bakom att få stora mängder följare på Instagram, samt berättat hur man lyckas med influencers och Youtube.

Annons

Sökes: Yngre partykung

Vem som ska förvalta och vidareutveckla det han har byggt upp är inte klart än.

- Det känns viktigt att kunna lämna över till en efterträdare som kan fortsätta att bygga på det vi har åstadkommit. Jag har varit med och byggt upp Partykungens varumärke och nu känns det lite som att jag släpper mitt barn ifrån mig. Det krävs en social människa som har lätt för att ta kontakt. En yngre partykung helt enkelt, avslutar han skämtsamt.

Nicklas Nangarra börjar på Coolstuff i mitten av januari 2018. Han tar över tjänsten som Country Manager från Tobias Engstrand, som istället blir företagets marknadschef.

Annons