KidsBrandStore överger sina lokaler för en korvfabrik

E-handlaren har växt ur sina gamla lokaler och i sommar flyttar man in i ett nyrenoverat lager.

Igår kunde Ehandel.se berätta att KidsBrandStore planerar att öppna 8-10 butiker, både i Sverige och i andra nordiska länder. Först ut blir en butik i Täby i september och i mars 2017 är det dags för nästa butik i Göteborg.

Men innan e-handlaren går omnikanal, är det dags för en lagerflytt. I början av juni lämnar man sina gamla lokaler på Örjansgränd i Västerås och flyttar längre ner på Saltängsvägen till ett eget hus. En gammal korvfabrik på 3000 kvadratmeter och renoveringen är nu i full gång.

Annons

– Lokalen kommer att anpassas helt efter våra behov och önskemål. De har flyttat väggar, målat om allt och lagt in nya mattor, berättar Ellinor Andersson, projektansvarig på KidsBrandStore.

Ska inte drabba kundera

Flytten kommer att äga rum mellan den 8:e och 12:e juni, och det är inget litet lager som ska flyttas. Men om allt går som det ska kommer e-handlarens kunder inte att lida av alltför stora störningar under lagerbytet.

– Under fredagen kommer vi inte att kunna packa några ordrar men på måndagen så är vi igång som vanligt igen. Vi tar just nu fram en plan på hur vi ska informera alla våra kunder på bästa sätt, säger Ellinor Andersson.

Annons