KitchenTime nyrekryterar och snabbar upp leverans och sajt

Tar ny chef från J.Lindeberg.

Black Friday-veckan, om man får kalla den det, är nu här och e-handlaren KitchenTime passar på att leverera flera stora nyheter. De har bland annat anställt en Head of New Markets på företaget. Den som fått anvaret för företagets tillväxtmarknader är Mikael Janerås som närmast kommer ifrån J.Lindeberg, där han var global försäljingschef.

- Det känns riktigt kul och inspirerande att komma in i detta läge när julhandeln står för dörren. Samtidigt som de investeringar vi gjort under året ger oss goda förutsättningar för fortsatt expansion och lönsamhet framöver, säger Mikael Janerås i ett pressmeddelande.

Annons

Även om det förstås är kul med nyrekryteringar och nya marknader så är det uppenbart att KitchenTime just nu fokuserar på julhandeln. E-handlaren meddelar nämligen idag att man, efter att ha flyttat till sitt nya robotlager i Eskilstuna, nu snabbar upp sina leveranser.

LÄS ÄVEN: KitchenTime investerar 30 miljoner i robotlager

"Särskilt höga under julhandeln"

Kunder i Stockholm och Mälardalen kommer att kunna få sina leveranser samma dag, om de beställer innan klockan 13:00. Samtidigt erbjuds kunderna i Norden leverans hem till dörren eller gratis leverans till närmaste paketombud.

- Förväntningarna från våra kunder ökar ständigt och särskilt höga är de under julhandeln. Vi har valt att satsa på snabba och pålitliga leveranser och ett stort utbud för att hjälpa så många kunder som möjligt med att tryggt köpa klapparna att lägga under granen, säger Joel Falck, VD och medgrundare på KitchenTime.

"Fyra gånger så snabb sajt"

Det var dock inte alla nyheter utan KitchenTime meddelar även att de snabbat upp sin sajt. E-handeln sägs nu vara fyra gånger så snabb. Exakt vad man gjort för insatser för att öka hastigheten framgår inte men när Ehandel.se testar sajten, högst ovetenskapligt, så känns den faktiskt riktigt snabb.

LÄS ÄVEN: Lagret löser vårt moment 22

Med dessa nyheter hoppas KitchenTime att kunna ta emot alla som planerar att köpa köksredskap i julklapp. Årets julklapp spås hos e-handlaren bli en Sous Vide-cirkulator.

Annons
Annons