Klarna-utmanaren i sitt ”största samarbete någonsin”

"En enorm aktör".

Betalbolaget Qliro har den senaste tiden vunnit flera nya e-handelskunder och även ett samarbete med e-handelsplattformen Litium. Nu meddelar betalbolaget att de inleder sitt största samarbete någonsin.

LÄS ÄVEN: Skönhetsjätten lämnar Klarna för Qliro: "Får större kontroll"

Annons

Qliro har nämligen ingått ett avtal med bokningsjätten Itsperfect om ett helt nytt betalkoncept. Itsperfects system används av 3 000 företag inom skönhetsbranschen, och är en del av Hitta.se sedan 2018.

- Med sina 3000 anslutna företag och bokningar till ett värde av fem miljarder kronor årligen är Itsperfect en enorm aktör, det känns därför oerhört spännande att nu få erbjuda dem, deras företag och dess kunder en innovativ lösning gällande betalningar. Vi ser fram emot att fortsätta leverera unika lösningar i tätt samarbete med våra partners och handlare, säger Qliros vd Carolina Brandtman i ett pressmeddelande.

"Nya möjligheter till merförsäljning"

Kunderna ska i samband med bokning erbjudas att betala genom Qliros checkoutlösning. Och vid salongsbesök kan kunderna även lägga till ytterligare produkter där allt sedan samlas på en och samma betalning.

- Vi kommer nu att kunna stötta salongerna med en bättre betallösning och nya möjligheter till merförsäljning på ett enkelt sätt, samtidigt som konsumenten får större frihet att betala på det sätt som passar just dem bäst, säger Gustaf Tunhammar, vd på Itsperfect.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!