Lager 157 går utomlands – öppnar e-handel i Norge

Lanseras i samband med en fysisk butik i Oslo.

Modekedjan Lager 157 har den senaste tiden storsatsat på sin omnikanal med konceptet Frejms, och leverans samma dag tillsammans med PostNord. Nu meddelar företaget att det är dags att expandera geografiskt.

I dag berättar Lager 157 att man ska “ta Oslo med storm”. I mitten av mars öppnar kedjan sin 40:e butik på Møllergata 4 i Oslo. En norsk e-handel ska även öppnas strax innan butikslanseringen.

Annons
Annons

- Det är mitt i myllrande Oslo, där människor lever och verkar. Nu ska vi möta dem både i fysisk butik och digitalt. Vi har redan i dag etablerat viss kontakt med grannlandet, inte minst via våra gränshandelsbutiker i Töcksfors och Charlottenberg, säger företagets vd Stefan Palm.

"Passar väl in i Norge"

Företaget berättar att de redan fått önskemål om leverans av e-handelspaket till Norge. Bland annat via kundtjänst och på sociala medier.

- Vår affärsmodell och konceptet med denim och basic passar väl in i Norge. Men det krävs ändå mycket arbete och engagemang för att skapa varumärkeskännedom i ett större perspektiv i ett nytt land, säger Stefan Palm.

Butiksöppningen är planerad till den 14 mars 2019.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!