Lindex skruvar upp försäljningen med ny direktör

Inledde karriären i en av företagets butiker.

Lindex landschef för Centraleuropa, Caroline Öhgren, har blivit befordrad till en roll som försäljningsdirektör för hela bolaget. Det innebär att hon också tar plats i Lindex företagsledning.

"Står inför en spännande framtid"

I ett pressmeddelande beskrivs Caroline Öhman som en person med “gedigen kompetens och erfarenhet inom modebranschen och att driva framgångsrik försäljning på internationell nivå”. Hon inledde sin karriär på Lindex 1994 med att arbeta i en av företagets butiker. Sedan dess har hon bland annat haft roller som butikschef, projektledare och regionchef inom företaget.

Annons

- Jag är väldigt stolt och glad över förtroendet jag har fått. Lindex och detaljhandeln står inför en spännande framtid och jag ser fram emot att, tillsammans med Lindex fantastiska försäljningsorganisation, driva och fortsätta utveckla kundmötet i alla Lindex säljkanaler, säger Caroline Öhgren i en kommentar om sitt nya jobb.

Ansvarar för alla kanaler

I jobbet som försäljningsdirektör ingår ett ansvar för försäljning och lönsamhet på alla Lindex marknader och i samtliga försäljningskanaler, där förstås en växande e-handelverksamhet ingår.

- Vi växer med nya kanaler och partners och jag är mycket glad över att kunna presentera Caroline som försäljningsdirektör för Lindex. Carolines passion för kunder, försäljning och mode samt drivkraft att nå resultatförbättringar och identifiera nya möjligheter blir mycket värdefulla tillgångar i vår fortsatta tillväxtresa, säger Lindex vd Susanne Ehnbåge.

Caroline Öhman tillträder sin nya tjänst på Lindex den 1 april i år.

LÄS ÄVEN: Lindex fullträff: Ökar resultatet från 130 till 298 miljoner

Annons