Logistik-startup rekryterar från Linas Matkasse

"Ge större spridning till mindre aktörer".

Gordon Delivery är uppstickaren som specialiserar sig på last-milelogistik. Under den sensate tiden har företaget jobbat på i det tysta, men deras tillväxtresa har varit stabil sedan start. Förra året ökade bolaget sin omsättning med 1300 procent, och landade på 21 miljoner kronor, jämfört med 2016.

Nu har logistikföretaget rekryterat en ny operativ chef, Alex Hjort. Han kommer senast från Linas Matkasse där han var logistikchef.

Annons

– Vi vässar vår kompetens ytterligare. Det driv och den erfarenhet som Alex besitter kommer att betyda mycket i vår nästa fas, säger Ali Ghoce, grundare och vd på Gordon Delivery, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Ny startup vill knyta ihop detaljhandeln med nätet

Alex Hjort hade en betydande roll i Linas Matkasses tillväxtresa. På Gordon Delivery ska han bidra med sin erfarenhet från logistikbranschen och vidareutveckla företagets digitala affär.

 – Jag ser fram emot att bidra till företagets fortsatta resa. Gordon har länge pratat om vikten av att samordna hemleveranser för att minska miljöpåverkan och samtidigt ge större spridning till mindre aktörer, säger Alex Hjort.

Gordon Delivery grundades 2015 av Ali Ghoce med mål om att "digitalisera last-mile-flödet" och förändra serviceupplevelsen inom e-handeln. Aktören sammarbetar med bland annat Coop, Linas Matkasse, Hemköp och Willys.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!