NetOnNet har hittat Susannes ersättare – och det är Susanne

Dock en annan slipad Susanne.

Året hade knappt börjat förrän beskedet kom att den prisade ledaren Susanne Ehnbåge skulle lämna vd-posten hos NetOnNet. Jakten på en ny vd inleddes direkt och NetOnNet tog till och med hjälp av e-handeln för att finna en ny vd.

LÄS ÄVEN: NetOnNet ber nätkunderna att söka vd-jobbet

Annons

Nu är jakten över. NetOnNet meddelar idag att Susanne Holmström blir ny vd för företaget. Susanne kommer närmast ifrån Trygg-Hansa, där hon var privatmarkandschef, och dessförinnan har hon haft flera ledande befattningar, bland annat på Tele2. Susanne Holmström kommer att kliva in i sin nya roll den 1 oktober och hon verkar vara laddad för uppdraget.

- NetOnNet är ett stabilt och kundfokuserat bolag, med en stark företagskultur och en tydlig position på marknaden och det är otroligt inspirerande att få kliva in just nu. Hemelektronik är en spännande bransch i snabb utveckling och jag ser fram emot att vidareutveckla affären tillsammans med teamet på NetOnNet och ytterligare stärka NetOnNets erbjudande och position på marknaden, säger Susanne Holmström i en kommentar.

"Susanne Holmström är en stark ledare"

NetOnNet har under Susanne Ehnbåges styre genomgått ett stort förändringsarbete, där företaget bland annat har slagits ihop med SIBA, vars butiker omvandlades till NetOnNet-lagershopar. Roland Vejdemo, som är styrelseordförande för NetOnNet, säger sig vara stolt över det arbete som företaget nu har lagt bakom sig.

- NetOnNet befinner sig mitt i en spännande fas, där affärsutveckling, kundupplevelse samt investeringar i NetOnNets ledare och medarbetare, är i fokus. Det är därför viktigt att vår nästa vd har alla de egenskaper som vi efterlyser för att leda arbetet och ta våra planer i mål. Susanne Holmström är en stark ledare med gedigen erfarenhet och kompetens, som brinner för kundupplevelse och digitalisering. Jag är övertygad om att Susannes ledarskap kommer att bidra till fortsatta framgångar för bolaget, säger Roland Vejdemo.

Annons