Nostos Nordenchef Rikard Andersson går till Jetshop

"Hans profil är helt i linje med våra satsningar".

E-handelsleverantören Jetshop har lockat till sig Nostos Nordenchef Rikard Andersson, som innan dess var säljchef på Fyndiq. Rikard Andersson är ett välkänt ansikte i e-handelsbranschen och han ska nu styra upp säljet hos Jetshop.

LÄS ÄVEN: Rikard Andersson lämnar Fyndiq för toppjobb på Nosto

Annons
Annons

Hans titel hos e-handelsplattformen blir Chief Commercial Officer, CCO, och han kommer att vara lokaliserad i Stockholm.

- Mina kunskapsområden är förvisso geografiskt obundna, men jag är infödd stockholmare och har både familj och stor del av mitt nätverk här. Jetshop har dessutom många befintliga och potentiella kunder i Stockholm. Om jag kan bidra till Jetshops, vad jag förstår, redan starka Stockholms-team så är jag stolt och glad, säger Rikard Andersson i ett pressmeddelande.

"Han kommer att passa in bra"

Jetshop ser mycket positivt på att Rikard kommer ifrån Nosto som jobbar med personalisering, ett område som e-handelsleverantören uppenbarligen också satsar på.

- Vi är oerhört nöjda med att kunna knyta Rikard Andersson till oss. Hans profil är helt i linje med våra satsningar och expansionsplaner. Rikards erfarenheter från såväl e-handelsbranschen som marknad kommer förstärka oss ytterligare och han kommer att passa in bra, det är jag säker på. Han är varmt välkommen, säger Fredrik Hedblom, vd på Jetshop.

Rikard Andersson tillträder sin nya tjänst i början av juni.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!