DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Nu måste du rösta på Sveriges bästa e-handlare 2018

Rösta på den nätbutik som du som e-handlare ser upp till.

Förra året utsåg ni läsare Sveriges bästa e-handlare 2017. Den e-handlare som ni tyckte förtjänade utmärkelsen var ingen mindre än nätbutiken MatHem. Vid prisutdelningen, som ägde rum på Emeet Helsingborg, poängterade MatHem det fina i att få ett pris av kollegorna i branschen. Ett gäng röster som uppenbarligen vet vad som krävs för att lyckas på nätet.

Annons

- De som röstar vet vad som är en bra sajt och vad som konverterar, sade Karolina Kull, medgrundare till MatHem.

LÄS ÄVEN: Årets Utmanare och Sveriges Bästa E-handlare

Nu är det dags att åter rösta på den nätbutik som du tycker gör ett extraordinärt jobb. Det finns inga kriterier utan det kan handla om logistiken, tekniken, kundservicen med mera. Vem är bäst på e-handel just nu är det vi vill ha svar på, utifrån er e-handlares synpunkt.

- Det var jätteroligt att förra året få dela ut priset Sveriges bästa e-handlare till MatHem. Att Ehandel.se kan få vara forumet för att dela ut ett pris e-handlare emellan känns riktigt kul. I år hoppas vi på ett lika stort intresse. Se nu till att gå in och rösta så att rätt e-handel vinner. Vilken nätbutik är ett strå vassare än resten i år? säger Ehandel.se:s VD Michael Wictor om årets omröstning.

Omröstningen pågår fram till den 18 mars 2018 och priset kommer att delas ut på Emeet Helsingborg den 11 april 2018. Ehandel.se kommer då även att dela ut priser till Årets tillväxtraket 2018, Årets superleverantör 2018 och Årets lönsamhetsproffs 2018. Biljettsläppet till Emeet Helsingborg sker på fredag i nästa vecka.

Annons