Ny tjänst ska förenkla för växande e-handlare

Med den nya tjänsten Switch ska Quickbutik underlätta för e-handlare som vill skräddarsy sin plattform.

Plattformsleverantören Quickbutik lanserades 2015 och har sedan dess vid ett flertal tillfällen lanserat nya funktioner. Bland annat var plattformsuppstickaren tidigt ute med en lösning för Swish.

Nu lanserar Quickbutik den helt nya tjänsten Switch, som ska erbjuda kunderna “e-handel på ditt sätt”. Genom att använda växlar kan e-handelskunden själv anpassa sin plattform efter de behov företaget har. Det kan till exempel handla om att välja till eller att välja bort kopplingar till nyhetsbrev, påminnelser om övergivna varukorgar eller merförsäljning i kassan.

Annons

- Varje e-handel drivs på sitt unika sätt med var sina olika behov och det behöver en plattform förstå, så att krock inte sker när butiken växer, säger Azddin Benberkan, VD på Quickbutik.

Enkelt att ändra sig

De val som görs kan sedan ändras under resans gång, beroende på hur e-handlarens behov utvecklas.

- Det är med stolthet vi kan presentera Switch, där nya förutsättningar för ditt drivande alltid är en växel från att användas – vare sig det är att maximera en kampanj, optimera säljet eller att enklare kunna sköta driften av butiken när beställningarna blir många, säger Azddin Benberkan.

Switch lanseras den 25 juli klockan 12.00.

Annons