Nytt e-handelsproffs till Ellos – tar teknikchef från NA-KD

Har 15 års erfarenhet av att jobba med e-handel.

Den senaste tiden har Ellos på riktigt gått från att vara ett gammalt postorderföretag till att bli en relevant aktör inom e-handeln. Bland annat har företaget satsat stort på att rekrytera nya nyckelpersoner.

Tog e-handelschefen från Jollyroom

I januari 2016 norpade företaget sin nya inköpschef från KappAhl och en ny kollektionschef från Polarn och Pyret. Ett år senare var det dags för e-handelschefen Jessica Egman att lämna Jollyroom för Ellos och så sent som i maj i år stärkte företaget upp med en forskare för att kunna förnya e-handeln.

Annons

Nu är det dags igen. Den här gången är det NA-KD som blir av med sin teknikchef, Michael Jarestad, som istället får samma roll hos Ellos.

12 år på Nelly.com

Han har mer än 15 års erfarenhet av att driva e-handel inom detaljhandel, varav 12 spenderats hos Nelly.com och de senaste två åren på NA-KD.

- Jag ser fram emot att medverka i Ellos Groups förändringsarbete och att med affären i fokus driva den tekniska utvecklingen till nästa nivå, säger Michael Jarestad i ett pressmeddelande.

Ellos informationschef, Yannick de Rechapt, är nöjd med rekryteringen.

- Michaels djupa kunskap och kreativitet kommer att vara ett värdefullt tillskott till vårt team. Hans affärsfokus och entreprenöranda kommer att bidraga till att vi ständigt kan ligga i teknikens framkant.

Michael tillträder sin roll på Ellos Group i oktober 2017.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!