Omniaktörens popup-turné intar Way Out West

Lämnar Båstad för festligheterna i Göteborg.

Skobutiken Scorett, som under de senaste åren har byggt ut sitt butiksnät med en egen e-handel, har tillbringat sommaren med att etablera ännu ett nytt koncept.

LÄS ÄVEN: Scoretts nya e-handel vinner pris för bästa nykomling

Annons
Annons

Den här gången handlar det om en popup-turné, som i dagarna går in på sitt andra stopp. Företagets tillfälliga butik, som går under namnet Sneakers Corner, ska nämligen inta Göteborgsfestivalen Way Out West, som äger rum den 9 till och med den 11 augusti.

- Scorettgruppens popup-turné fortsätter. Efter ett par soliga veckor i Båstad tar man sikte mot Göteborg och festivalen Way Out West den 9 till 11 augusti, där man återigen skapar ett levande och inspirerande forum genom sin pop up-butik för det renodlade sneakerskonceptet Sneakers Corner, skriver Scorett i ett pressmeddelande.

Det senaste inom street-style

Skoföretaget planerar att släppa flera nya skomodeller under festivalen, och utlovar dessutom en av Way Out Wests "kanske mest Instagramvänliga miljöer". Dessutom blir det tävlingar och exklusiva festivalerbjudanden.

- Sneakers Corner kommer att finnas på plats under Way Out West och erbjuda festivalbesökarna det senaste av streetstyle-mode, säger Scorettgruppens vd Peter Blomquist i en kommentar.

LÄS ÄVEN: Scorett tar avstamp i Instashop och förnyad e-handel

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!