Oscar Arrsjö går till RNB – ska lyfta Man of a Kind

Modeprofilen får nytt jobb som Business Development Manager på Man of a Kind och Brothers.

Nyligen kom beskedet att Oscar Arrsjös e-handel Frontmen.com efter mindre än ett år hos SIR of Sweden skulle få en ny ägare i modekoncernen Retail and Brands, RNB. Men det var aldrig fråga om någon skilsmässa mellan Frontmen.com och dess grundare - för nu meddelar nämligen RNB att även Oscar Arrsjö flyttar med till bolaget.

"En pionjär inom e-handel för män"

Oscar Arrsjö ska dock inte i första hand arbeta med Frontmen. Han har istället rekryterats till rollen som Business Development Manager för RNB-butikerna Man of a Kind och Brothers. Draget kommer kanske inte som någon överraskning eftersom RNB:s köp av Frontmen redan från början beskrevs som ett sätt att lyfta Man of a Kinds försäljningssiffror.

Annons

- I samband med förvärvet har vi såklart haft mycket kontakt med Oscar Arrsjö och det stod snabbt klart att vi på många sätt delar visionen för en exklusiv destination för herrmode på nätet. Oscar är en pionjär inom e-handel för män och har en enorm kunskap inom både mode och digitala media som kompletterar vårt team på ett perfekt sätt, säger Marcus Uggla, chef för Man of a kind, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Han blir ny chef på RNB-satsningen Man of a Kind

Fortsätter som författare och föreläsare

Oscar Arrsjö, som för den stora massan troligtvis är mest känd som TV4:s stilexpert, kommer i sin nya tjänst att i första hand ha fokus på Man of a Kind. I arbetsuppgifterna ingår dock också en del affärsutveckling och marknadsföring för Brothers räkning.

- Efter åren som entreprenör känns det väldigt spännande att vi har funnit formerna för denna anställning. Jag kommer att bidra till detta kompetenta team framför allt i utvecklingen av e-handel och i innehåll beträffande manlig stil. Samtidigt ges jag utrymme att fortsätta verka som bland annat författare och föreläsare. Rollen passar mig perfekt, säger Oscar Arrsjö.

RNB:s köp av Frontmen går igenom den 1 november. Samma datum inleder Oscar Arrsjö sin anställning hos RNB.

Annons