Plantagen bygger ut e-handeln – leverans nästa dag

Gäller samtliga e-handelsvaror.

Efter en del inledande smygsatsningar bestämde sig trädgårdsbutiken Plantagen i somras för att bli e-handlare på riktigt. Företaget inledde då sin e-handelsbana med en popup-butik samt hemleverans i Stockholm och Uppsala.

LÄS ÄVEN: Plantagen blir med e-handel - smygstartar med popup

Annons

Nu är företaget redo för nästa e-handelssteg. I ett pressmeddelande skriver Plantagen att bolaget utökar sin e-handel i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Bland annat kommer kunder i de aktuella orterna att kunna få sin leverans dagen efter att beställningen lagts.

- Vi vill självklart hänga med i den digitala utvecklingen och erbjuda våra kunder möjligheten att handla på ett smidigt och modernt sätt. Kundupplevelsen och kvaliteten är Plantagens fokus, säger Kenneth Grönlund, e-handelschef på Plantagen, i ett pressmeddelande.

Kan nu betala i efterhand

Andra nyheter är att hela Plantagens e-handelssortiment nu är tillgängligt för hemleverans - så länge varorna är i säsong och finns i lager - samt att e-handelskunderna får möjlighet att via Klarna betala sina varor i efterhand.

Under resten av året planerar Plantagen att sprida sin e-handel till fler orter. Planen är att på sikt kunna erbjuda hemleverans i hela landet. Företaget har sedan tidigare även en e-handel i Finland och tittar på att inom kort även lansera i Norge.

Annons