Search
Close this search box.
ANNONS

Plantagen blir med e-handel - smygstartar med pop-up

Plantagen blir med e-handel - smygstartar med pop-up
Plantagen ger sig in i e-handeln och bรถrjar med en digital popup-butik
Michell Grรถnlund

Dela artikeln:

Hemleverans i Stockholm, Uppsala och Oslo.

ANNONS

Plantagen tar steget ut i e-handeln och har รถppnat upp portarna till sin nรคtbutik, som inledningsvis kommer att vara utformat som en popup-butik i e-handelsversion. Det meddelar fรถretaget idag i ett pressmeddelande.

Vi har tidigare berรคttat om hur Plantagen samarbetat med e-handlaren Skรฅnska Byggvaror och bland annat upplรฅtit sin butiksyta รฅt byggvaruhusets showroom.

Lร„S ร„VEN: Skรฅnska byggvaror รถppnar showrooms hos plantagen

Del i en omnikanalstrategi

Plantagen menar att den nya e-handeln รคr en del av fรถretagets omnistrategi och att syftet รคr att ge en bรคttre kundupplevelse i samtliga kanaler.

- De senaste รฅren har intresset fรถr vรคxter och odling รถkat stort i hela Norden och vi kan รคven se att intresset fรถr att handla vรคxter pรฅ nรคtet รถkar. I och med att vi nu gรถr en fรถrflyttning i fรถretaget, รคr tiden helt rรคtt att satsa pรฅ en e-handelsbutik just nu, sรคger Kenneth Grรถnlund, Omnichannel Manager pรฅ Plantasjen Group.

Hoppas fรฅ projektet att vรคxa

Till en bรถrjan har e-handeln รถppnat i form av en digital pop up-butik, dรคr ett urval av sortimentet finns tillgรคnliga fรถr hemleverans i Stockholmsomrรฅdet, Uppsala och Osloregionen. De fysiska butikerna i Barkaby och Skedsmo ska inledningsvis fungera som logistikhubbar, men tanken รคr att e-handeln dรคrefter ska bli ett mer permanent inslag.

- Tanken รคr att satsningen pรฅ vรฅr e-handel ska vรคxa och omfatta fler butiker. Vรฅr pop up-butik รคr viktig del i lรคrandet fรถr fรถretaget hur vi hanterar e-handel. Allt behรถver fungera pรฅ bรคsta sรคtt innan vi drar igรฅng med den โ€riktigaโ€ nรคtbutiken vid รฅrsskiftet 2018-2019. Vi hoppas dรฅ pรฅ att kunna erbjuda hela vรฅrt produktutbud med leverans รถver hela Norden, sรคger Kenneth Grรถnlund.

Dela artikeln: