PostNord-chaufför misshandlar bilist på motorväg

"Har kört sista gången för oss".

Det svensk-danska fraktbolaget får ingen lugn stund nuförtiden. I media rapporteras det konstant om problem för PostNord och handlar det inte om paket som kommer bort så är det ekonomiska problem för företaget.

Sent igår kväll kom nästa PR-mardröm för PostNord när Aftonbladet rapporterar om hur en av fraktbolagets chaufförer slagit ner en bilist på E6:an. Exakt vad som föranlett misshandeln är oklart men PostNord-chauffören är uppenbarligen drabbad av så kallat “road rage”.

Annons

Händelsen filmades

I en film som tidningen tagit del av så ska man se PostNord-lastbilen svänga fram och tillbaka på motorvägen för att stoppa bilister från att köra förbi. Sedan prejas en bil in till kanten varpå PostNord-chauffören går ur sin lastbil och helt enkelt går fram till bilen och slår till föraren flera gånger. Efter händelsen ska PostNord-chauffören smitit iväg i trafiken.

Kommer samarbeta med polisen

PostNords kommunikationschef Per Ljungberg är dock ganska tydlig med vad som kommer att hända med den anställde, när Aftonbladet visar upp filmen för honom.

- Det jag ser gör mig extremt upprörd. Helt förkastligt och totalt oacceptabelt. Den här chauffören har kört för sista gången för oss. Vi kommer ta tag i det här redan ikväll och kommer samarbeta med polisen på alla sätt som de önskar, säger Per Ljungberg, till tidningen.

LÄS ÄVEN: PostNord om misshandeln: "Chauffören är uppsagd"

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!