Qliro Group avslöjar: Han blir Gymgrossistens nye VD

Ett halvår efter att Therese Hillman meddelade att hon skulle sluta, har Qliro Group hittat en ny ledare för Gymgrossisten.

Tidigt i höstas kunde vi berätta att Therese Hillman skulle lämna Gymgrossisten efter tio år på företaget. Vem som ska efterträda henne har sedan dess varit höljt i dunkel men i dag avslöjar Qliro Group vem som får ta över efter Therese.

Valet föll på Gustav Hasselgren som närmast kommer från rollen som landschef för Procter & Gamble i Sverige och Finland.

Annons
Annons

- Vi är mycket glada över att ha kunnat rekrytera Gustav Hasselgren som ny VD för Gymgrossisten. Gustavs gedigna erfarenhet av försäljning av konsumentvaror och verksamhetsutveckling kommer tillsammans med hans goda ledaregenskaper att passa väl för Gymgrossistens utveckling framgent, säger Marcus Lindqvist, VD och koncernchef för Qliro Group, i ett pressmeddelande.

Ska söka potentiella partnerskap

Gustav Hasselgren har arbetat i över tio år på Procter & Gamble. Innan han blev ansvarig för Finland och Sverige hade han rollen som kommersiell chef. Enligt Qliro Group har Gustav Hasselgren “betydande erfarenhet” av verksamhets- och varumärkesutveckling.

- Han kommer även spela en viktig roll i arbetet med den nya strategiska inriktningen för Gymgrossisten, där vi bland annat söker potentiella partnerskap för att möjliggöra fortsatta investeringar och ta vara på de möjligheter som skapas av den pågående konsolideringen i branschen, säger Marcus Lindqvist.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!