Qliro ska fixa cashen åt Outdoorexperten

Ska leverera ny betallösning till e-handeln.

Qliro Group har inlett ett samarbete med e-handelsföretaget Outdoorexperten, som säljer fritidsprodukter. Tanken är att Qliro nu ska leverera en ny betallösning för Outdoorsexpertens e-handel. Lösningen ska vara byggd specifikt efter e-handlarens önskemål.

Anpassat för 120 miljoner

Ett av dessa ska ha varit att betallösningen ska vara anpassad efter Outdoorexpertens storlek, vilket i dagsläget motsvarar en omsättning på runt 120 miljoner kronor.

Annons

- Outdoorexperten har vuxit varje år sedan starten 2005, och samarbetet med Qliro kommer att vara viktigt för oss i vår fortsatta tillväxtresa. Betallösningar är en mycket viktig del av kundupplevelsen och med Qliro får vi en flexibel och lyhörd samarbetspartner som levererar en lösning anpassad efter våra behov, säger Outdoorexpertens vd Pierre Breznik i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Eequity investerar 20 miljoner i Outdoorexperten

Norska sajten får samma lösning

Under 2017 gick Outdoorexperten också in i Norge och även den sajten ska nu omfattas av den nya betallösningen.

- Vi är mycket glada över att inleda detta samarbete med Outdoorexperten och ser fram emot att tillsammans utveckla deras kunderbjudande. Med ett starkt fokus på kundupplevelsen vill vi i varje samarbete skapa de bästa förutsättningarna för att våra partners ska fortsätta att växa på ett framgångsrikt sätt, säger Marcus Lindqvist, vd för Qliro Group.

Annons