Quickbutik får olika prisnivåer för växande e-handlare

Med nivåerna startup, standard och pro, ska kunderna snabbt kunna växla upp.

Vi har tidigare kunnat berätta om startupföretaget Quickbutik, som är en uppstickare bland e-handelsplattformar. Företaget vänder sig främst mot mindre e-handlare och deras affärsidé är att hjälpa dessa att växa genom att låta dem fokusera på allt annat än tekniken.

“Vår största nyhet någonsin”

I slutet av förra året fick företaget e-handelsgurun Dan Nilsson som investerare och nu meddelar företaget att de ska förändra sin affärsmodell ordentligt.

Annons

- Idag har vi släppt vår största nyhet någonsin, som framförallt innebär förändringar i affärsmodellen, skriver Quickbutiks VD Azddin Benberkan till Ehandel.se.

Förändringen innebär att Quickbutiks plattform inför olika lösningar för kunderna, beroende på vart de befinner sig på tillväxtresan.

- Nu speglar Quickbutik sin affärsmodell efter butiksägarens tillväxtresa och introducerar Startup, Standard och Pro. Det innebär att vi nu rullar ut lösningar som ska tilltala och bidra till tillväxt för alla e-handlare, oberoende av vilken fas de befinner sig i, skriver Azddin Benberkan.

20 procent fler kunder varje månad

Quickbutik har på kort tid blivit en utmanare på marknaden och säger själva att antalet nya butikskunder nu växer med över 20 procent varje månad, vilket de också menar gör dem till “den snabbast växande plattformen i Sverige”. Att i det läget anpassa plattformen, är självklart, menar Azddin Benberkan. 

- Är du i startupfasen och söker att realisera din affärsidé kan du komma igång med en nyckelfärdig webbutik för 159 kronor per månad. När verksamheten snurrar på vill du kunna uppgradera till en större prisplan på några sekunder och få helt nya möjligheter, som passar din fas, säger han.

Merförsäljning i kassan ska bli lättare

Förutom de nya prisplanerna presenterar Quickbutik samtidigt också en rad andra nyheter. Bland annat ska kunderna kunna få bättre koll hur man kan maximera användandet av på avancerade rabatter, API, merförsäljning i kassan med mera.

Annons