Skincity satsar på paketskåp och 2-timmarsleverans

"Ett fint komplement".

I förra veckan hade skönhetsbutiken Skincity en mycket framgångsrik lansering när de släppte sin årliga julkalender. Och i helgen berättade e-handlaren samtidigt om förberedelserna inför den stora köpfesten som nu står för dörren.

LÄS ÄVEN: Skincity om släppet: "Högre tryck än vi hade förutspått"

Annons

Lagom till julhandeln drar igång expanderar nätbutiken nu sina leveransalternativ.

- För oss på Skincity är kundens upplevelse mycket viktig, därför ser vi löpande över vårt leveransutbud och lyssnar in våra kunders önskemål, behov och förväntningar, säger Ylva Pagmén, Supply Chain Manager på Skincity, i ett pressmeddelande.

Instabox och Airmee

Från och med förra veckan så ska Skincitys kunder fått möjligheten att välja leverans till Instabox paketskåp, som numera finns i 23 städer i Sverige. Och inom kort ska bolaget även erbjuda expressleverans med fraktuppstickaren Airmee, vilket dock endast gäller Stockholmsområdet.

- Lansering av expressleveranser till dörren inom endast 2 timmar med Airmee och flexibiliteten och enkelheten med leveransen med Instabox är ett resultat av just det arbetet och vi är därför mycket glada att kunna erbjuda våra kunder dessa efterfrågade alternativ, som också blir ett fint komplement till vårt nuvarande utbud, säger Ylva Pagmén.

Leveranser via Instabox erbjuds också samma dag i Stockholm- och Uppsalaområdet. Instabox ska vara gratis för Skincitys kunder medan expressleverans via Airmee kommer att kosta 59 kronor, eller 19 kronor om man orkar vänta mer än två timmar.

Uppdaterad:
Instabox expanderar snabbt och ska i skrivande stund finnas i 23 svenska städer. Artikeln angav tidigare en lägre siffra.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!