Snipp snapp snut så var Grand Parfymeri slut

"Nu tog det slut, ork, pengar, ja - allt".

Så sent som i april avslöjade skönhetsföretaget Grand Parfymeri sin plan om hur de ska ta sig ur rekonstruktionen. Företaget hade påbörjat rekonstruktionen i mitten av mars, efter att de hade hamnat i svårigheter med att betala sina skulder. 

LÄS ÄVEN: Så ska Grand Parfymeri lyckas ta sig ur rekonstruktionen

Annons

Grand Parfymeri skulle kämpa för sin överlevnad fram tills den 11 juni, men redan nu rapporteras deras kamp vara över. Det skriver Dagens Handel.

– Vi håller fortsatt öppet i de två butiker som kvarstår, och börjar med att ha utförsäljning. Webbutiken är nedstängd, säger advokat Stefan Skeppstedt, konkursförvaltare vid Ackordscentralen Väst, och fortsätter:

– Konkursen är ny, men eftersom bolaget har varit i rekonstruktion så har mycket av städjobbet redan gjorts och det finns också stora värden i lagret. Det är fin verksamhet med ett bra namn så jag tror att det kan finnas intresse att förvärva verksamheten. 

Ett 30-tal medarbetare ska vara berörda på grund av konkursen i butikerna och e-handelslagret, enligt konkursförvaltaren. 

Tina Foghammar, Grand Parfymeris vd och ägare, hoppas på att någon kommer vilja ta över konkursboet och ta hand om personanlen. 

– Snipp Snapp Snut..... så var denna sagan slut... Konkurs idag, jag gjorde allt som stod i min makt för att klara detta extremt tuffa och utmanande uppdrag och möjlighet. Men nu tog det slut, ork, pengar, ja - allt, så skriver Tina på sin Instagram och frotsätter:

– Jag tar dessa dagar och drar täcket över huvet, men kommer snart tillbaka med nya projekt och idéer, behöver bara ladda om lite och ta hand om mig själv för att det har jag tyvärr helt tappat bort på vägen... kärlek och respekt till alla kollegor, kunder, samarbetspartners och leverantörer som har ställt upp. Så ledsen för detta men jag gjorde verkligen ALLT jag kunde! Hoppas på att någon köper företaget/konkursbot och bevarar allt vad Grand står för, personal, historia, koncept och allt som vi tillsammans har moderniserat och roddat för framtiden!

Annons
Annons