Svenska rumpvärmaren tar in 600 000 kronor i kapital

Ska bygga global e-handel med bas på Gotland.

I juli berättade vi om Emma Hällström och hennes nya varumärke och produkt I Heat You, som primärt skulle hjälpa kvinnor som fått diagnosen uretrit. Kickstartern som då var igång nådde tyvärr bara halvvägs, men det verkar inte göra något i och med dagens nyhet.

LÄS ÄVEN: Hon ska värma Sveriges kvinnor

Annons

I Heat You meddelar nämligen idag att man tagit in 600 000 kronor i såddkapital av bland annat Almi Invest och RegionInvest Gotland.

Vi har arbetat i nära 3 år med att ta fram en produkt för att hjälpa kvinnor med extra värme i vardagen. Utan att de ska behöva tumma på stil eller bekvämlighet. Nu handlar det om att ta I Heat You och Heather till marknaden så snabbt och effektivt som möjligt, säger företagets vd och grundare Emma Hällström.

"Sälja globalt från första dagen"

Almi och RegionInvest är dock inte de enda som går in i företaget. I samband med investeringen så berättar I Heat You att de även tagit in gotländskan Kim Ingesson som delägare, samt creative director i företaget.

Kim har varit med på hela resan och det känns helt fantastiskt att hon nu gör mig sällskap i grundarteamet, säger Emma Hällström.

Nu är planen att bygga en global e-handel och förstås att få ut produkten på marknaden.

Vi jobbar glokalt, lokalt producerade varor med kunder från hela världen. Med en e-handel har vi möjligheten att sälja globalt från första dagen. Till att börja med sker sömnaden här och i framtiden kommer förhoppningsvis hela produktionen kunna ske på ön, säger Emma Hällström.

Annons