Tappade sin CFO till Lyko – nu gör Nelly ny topprekrytering

Ersättaren hittad.

Tidigare i dag kunde vi berätta att Lyko hade rekryterat Pontus Andersson som ny CFO. Han kommer närmast från Nelly, som nu går ut och berättar vem som blir deras nya CFO.

LÄS ÄVEN: Han lämnar Nelly - tar över ansvaret för Lykos ekonomi 

Annons
Annons

Valet föll på John Afzelius, som tidigare varit CFO hos börsnoterade aktörer som Transtema Group och Thin Film Electronics.

- John Afzelius har stor erfarenhet av driva och utveckla finansfunktioner. Hans bakgrund som CFO i noterad miljö och från kapitalmarknaden passar bra för Nellys framtida tillväxtresa. Jag ser framemot att arbeta tillsammans med John för att utveckla Nelly som ett av Nordens starkaste varumärken för mode för unga kvinnor på nätet. Samtidigt vill jag tacka Pontus för hans insatser för Nelly och önska honom lycka till på nya utmaningar, säger Anna Ullman Sersé, vd på Nelly, i ett pressmeddelande.

"Ytterligare potential att utveckla"

John Afzelius tillträder sin nya tjänst i augusti 2019.

- Nelly är ett väletablerat varumärke med en stark position där det finns ytterligare potential att utveckla affären. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet fortsätta arbeta för lönsam tillväxt, säger John Afzelius, tillträdande CFO på Nelly.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!