Search
Close this search box.
ANNONS

Tombox och MTD fixar morgontidiga mensskydd

Tombox och MTD fixar morgontidiga mensskydd
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

En ny prenumerationstjรคnst ser till att kunden fรฅr sina intimprodukter tillsammans med morgontidningen.

ANNONS

Efter My Bloody Boxย och OHNOย รคr det nu dags fรถr รคnnu en prenumerationstjรคnst inom kategorin mensskydd, nรคmligen Tombox. Det fรถrsta paketet levererades den 10 augusti i รฅr och tjรคnsten har nu lockat till sigย drygt 1 500 kunder.

Precis som sina branschkollegor รคr det mรถjligt fรถr prenumeranternaย att fylla sin box med de tamponger eller mensskydd som de fรถredrar och sedan vรคlja nรคr i mรฅnaden de vill ha paketet. Det hela kostar 149 kronor i mรฅnaden och dรฅ ingรฅr รคven minst fyra รถverraskningar i varje box.

โ€“ Idรฉn med Tombox รคr att gรถra upplevelsen av mens lite mindre stressig eller besvรคrlig och helst ocksรฅ tillfรถra nรฅgot positivt, sรคger Tobias Gustavsson, en av tjรคnstens grundare.

MorgonTidig Distribution levererar

ร–verraskningarna kan vara choklad, en skรถnhetsprodukt eller en ny parfym. Och fรถr att se till sรฅ att allt dyker upp i tid har Tombox valt att anvรคnda sig av logistikfรถretaget MorgonTidig Distribution, MTD, och deras tjรคnst MTD Postlรฅdepaket som lanserades tidigare i รฅr.

Nรฅgot som innebรคr att boxarna delas ut tillsammans med morgontidningen, samtย att Tombox endast behรถver leverera varje sรคndning till ett enda stรคlle, varifrรฅn MTD sedan tar hand om distributionen.

โ€“ Just att kunna erbjuda mensskydd direkt till kundens postlรฅda var centralt fรถr oss. Dรคrfรถr รคr MTD:s Postlรฅdepaket helt avgรถrande. Om kunden varit tvungen att gรฅ till ett utlรคmningsstรคlle pรฅ exempelvis ICA hade det varit enklare att kรถpa intimprodukterna dรคr, sรคger Tobias Gustavsson.

Dela artikeln: