Trustly fortsätter att plocka chefer från Klarna

Betalföretaget rekryterar två nya chefer med erfarenhet från betaljätten Klarna och klädföretaget H&M.

Trustly, som utvecklar och säljer betaltjänster på nätet, fortsätter att rekrytera från Klarna. Nyligen utsåg man bland annat Luca G. Giannone, med ett förflutet på tyska Sofort som under förra året köptes upp av det svenska betalföretaget, till Director of Sales - Financial Services.

Nu är det dags igen när Märta Viberg blir ny Head of Consumer Risk på Trustly. Viberg har under fyra år arbetat med riskhantering på Klarna, senast som head of consumer analytics. På Trustly ska hon arbeta både med konvertering och tillväxt på nya marknader, samt med riskhantering.

Annons
Annons

Ny produktchef

Samtidigt plockar Trustly in Josef Darmark som ny produktchef och han kommer att ha ansvar för produktutveckling och innovation. Darmark har tidigare arbetat som Payment Project Manager på H&M, där han ansvarat för alla betalprocesser på bolagets webbplatser i tolv länder. Han har även ett förflutet som betalningsansvarig på spelbolaget Betsson.

– Josef och Märta är perfekta komplement till Trustlys befintliga team och de kommer att bidra till att sätta Trustly i en stark position inför vår kommande expansion i Europa, säger Carl Wilsson, CEO för Trustly Group.

 

På bild: Märta Viberg

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!