Urb-it vill göra det möjligt att shoppa 1 miljon varor i appen

Den svenska leveranstjänsten bakar in e-handel i appen och nu ska man fylla den till bredden.

Urb-it, den svenska leveranstjänsten som i våras expanderade till Stockholms närförorter, samarbetar idag med ett 50-tal handlare och varumärken. Däribland Koloni, Nobis, Office Depot, Hackett samt Happy Socks och J.Lindeberg.

Nyligen utökade man även sitt samarbete med Media Markt och det ska nu gå att beställa över 50 000 varor inom mode, skönhet, smycken, upplevelser, blommor, kontorsvaror samt mat och dryck och få det levererat av en Urber. Antingen till där man befinner sig eller till bilen, om man äger en Volvo.

Annons

– Vi bygger kontinuerligt på med produkter från både befintliga och nya handlare. Målsättningen är att ha över en miljon varor i appen, säger Mats Forsberg, VD på Urb-it.

En helt ny checkout-funktion

Fram tills nu har det dock bara varit möjligt att välja Urb-it som leveransalternativ vid utcheckningen i en ansluten butik för att sedan följa leveransen i appen. Men nu ser Urb-it till att uppdatera appen med lite e-handel.

Något som bland annat innebär att man samlar samtliga produkter på ett och samma ställe och gör det möjligt för kunderna att handla direkt i appen. Den uppdaterade versionen finns redan nu tillgänglig för iOS och inom kort även för Android.

– Vi är stolta att presentera den nya Urb-it-appen som fått en tydlig makeover och en helt ny checkout-funktion som gör hela shoppingupplevelsen betydligt smidigare, säger Celine Fierro, marknadschef på Urb-it.

Annons