Vintagebutik hittade ingen ny ägare – e-handeln drivs vidare

Försäljningen av den fysiska butiken BonBons i Kalmar misslyckades - nu driver ägaren webbshoppen vidare på egen hand.

I maj kunde vi berätta om butiksägare Madeleine Petersson, som drev en populär vintagebutik i Kalmar, med tillhörande e-handel. Trots framgångarna under de totalt fyra år hon nu drivit den fysiska butiken, bestämde hon sig i våras för att försöka sälja både den och e-handeln.

Ville hitta “passionerad själ”

Hon hoppades att hon skulle hitta någon som kunde ta över verksamheten.

Annons

- Det vore roligt om det blev en passionerad själ som har fingertoppskänsla och förståelse för sortimentet, som driver vidare Bonbons som den unika pärla den är, sade Madeleine Petersson till Ehandel.se då.

Driver själv e-handeln vidare

Så blev det dock inte.

- Jag hade gärna sett att någon tog över den och det är många som har hört av sig och varit intresserade, men av diverse anledningar har det inte blivit av. Då bestämde jag mig för att stänga ner, säger Madeleine nu till 24Kalmar.

Helt slut är det dock inte - för e-handeln BonBons.se, blir nämligen kvar i Madeleine Peterssons regi.

Startade sociala medier-byrå

Och lokalerna där butiken legat på Smålandsgatan i Kalmar, kommer hon heller inte att överge. De ska nu istället göras om till kontor - och användas av henne själv och vännen samt den nyblivna kollegan Sofia Ekholm. Tillsammans ska de båda, som vi berättade i maj, nu driva sin nystartade digitala mediebyrå, som nu fått namnet Social Stories.

Madeleine Petersson kommer därmed att bygga vidare på de kunskaper hon skaffat sig sedan hon startade BonBons.

Annons