Volvos bakluckeleveranser fortsätter med Lekmer

Lekmer.se hakar på trenden med leveranser direkt till bilen för att göra det smidigt för företagets kunder.

I morse berättade vi att Mat.se från och med i dag kommer att leverera matkassar till bilen åt kunder i Göteborgsområdet som har en Volvo. Nu visar det sig att Lekmer.se planerat samma sak.

Genom ett samarbete med Volvo och PostNord ska Lekmer.se leverera beställda varor direkt till kundens bil. Leverantören får genom en slags digital nyckel under en begränsad tid tillgång till kundens bil, och när kunden kommer tillbaka till sin Volvo finns det levererade paketet i bakluckan.

Annons

- Det är oerhört roligt att, i samarbete med Volvo Cars och PostNord, kunna erbjuda detta unika leveranssätt till våra kunder. På Lekmer vill vi att barnfamiljer ska kunna handla på ett så bekvämt, prisvärt och effektivt sätt som möjligt. Att erbjuda leveranser direkt till bilen är därför ett mycket intressant tillskott till kunderbjudandet, säger Fredrik Palm, VD för Lekmer.

Precis som i fallet med Mat.se väljer kunden leveransmodell när han eller hon gör sin beställning. Till en början går tjänsten bara att använda sig av i Göteborgsområdet.

Annons