Wikinggruppen bakar in Ecster Pay utan kostnad

Ecster och e-handelsplattformen utökar sitt samarbete med en paketlösning utan startavgifter.

Ecster, som är en del av Handelsbankskoncernen, lanserade i september sin nya e-handelskassa Ecster Pay. En betallösning som på många sätt påminner om Klarna och innehåller de vanligaste betalsätten, som kort, faktura och delbetalning.

Nu har Ecster, precis som Klarna under förra året, fått till ett samarbete med Wikinggruppen. Något som innebär att e-handelsplattformens användare får tillgång till Ecsters betallösning utan startavgifter.

Annons

– Vi är glada och stolta över att utvidga vårt samarbete med Wikinggruppen och tillsammans lansera en paketlösning för e-handlare. Den innehåller både en lojalitetsdrivande kassalösning och en modern webbshop, säger Urban Höglund, försäljningschef Ecster.

1 400 anslutna e-handlare

Ecster erbjuder betal- och lojalitetslösningar för både e-handel och fysisk butik vilket gör det möjligt för anslutna handlare att använda sig av samma leverantör för betalningar i butik och på nätet.

– Vårt samarbete tillsammans med Ecster erbjuder våra cirka 1400 nuvarande kunder fler möjligheter och ett nytt sätt för svenskarna att handla, säger Jonte Bergman, VD Wikinggruppen.

Annons