Amanda Schulman öppnar ny e-handel – slår sig ihop med Lyko

"Mitt största intresse".

Medieprofilen Amanda Schulman lanserar ett nytt skönhetsmärke med en tillhörande e-handel. Det nya varumärket går under namnet All I am Beauty, och kommer utöver i den egna kanalen att säljas hos bland andra Lyko.

Amanda Schulman är kreativt ansvarig för det nya märket, som hon driver tillsammans med duon Jessica Dersén och Karin Svensson, som bland annat står bakom Zlatan Ibrahimovićs parfymvarumärke.

Annons

Eftersom skönhet är mitt största intresse letar jag alltid efter de bästa produkterna. Att själv få vara med och ta fram skönhetsprodukter är en dröm som nu går i uppfyllelse, säger Amanda Schulman, i ett pressmeddelande.

All I am Beauty kommer endast att säljas digitalt, vilket grundartrion menar är den enda rätta vägen framåt.

Skönhet är en marknad som fortsätter att öka. Branschen har gjort en tydlig förflyttningfrån fysisk retail till online och den blir allt mer präglas av personliga varumärken och influencers, säger Jessica Dersén.

Amanda har en äkta passion för beauty, hon är driven, inspirerande och har en stor och trogen följarskara i den målgrupp vi riktar oss till.

Det nya märket kommer att omfatta makeup, hudvårdprodukter och parfym. Och det är en satsning inom det sistnämnda som blir först ut - nämligen den egna doften White Flower Bliss. Den kommer att säljas hos Lyko från och med den 12 april. Och siktet är högt inställt vad gäller planerna framåt.

Tanken är att bygga ett internationellt varumärke. Sverige, tillsammans med Amanda, blir pilotmarknaden men vi blickar redan mot andra länder, säger Karin Svensson.

LÄS ÄVEN: Stämdes på miljonbelopp - förhandlade fram en förlikning

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!