Amazon Prime lanseras i Sverige – ”vi är oerhört glada”

Satsar offensivt efter blygsam start.

Amazon trycker på gasen och rullar ut Amazon Prime på den svenska marknaden just månaden innan man firar ett år i landet.

För 59 kronor i månaden, eller 549 kronor per år, kommer de svenska kunderna att få gratis leverans, hem eller till ombud. Det ingår även ett medlemskap i Prime Video samt gratis spel och spelinnehåll med Prime Gaming. Medlemskapet kommer även med särskilda erbjudanden.

Annons

Det har gått nästan ett år sedan vi lanserade Amazon i Sverige och vi är väldigt glada över mottagandet av våra svenska kunder, säger Gulfem Toygar, landschef för Amazon i Sverige, i ett pressmeddelande.

Den nyfikna får en 30 dagars provperiod och kan registrera sig redan nu.

Vi är oerhört glada över att svenska kunder nu kan sälla sig till de redan 200 miljoner medlemmar världen över som redan tar del av fördelarna med Prime. Med lanseringen av Amazon Prime vill vi förenkla livet för svenska kunder, säger Jamil Ghani, Vice President på Amazon Prime.

Vi har utformat Prime med användarvänlighet och relevans för kundernas ständigt föränderliga liv i åtanke, med gratis och snabba leveranser, ett stort urval av filmer och TV-serier och inte minst exklusiva erbjudanden. Men det här är bara början. Vi kommer att erbjuda ett ännu större urval av produkter, filmer och TV-serier i framtiden, säger han.

Lanseringen öppnar även för att Sverige kommer att kunna ta del av det stora rea-eventet Amazon Prime Day framgent.

LÄS ÄVEN: Ehandel testar Amazons nya supersnabba frakt - vem körde?

Annons