Apotea och Hållbar E-handel kraftsamlar för Ukraina

“Sveriges e-handel tillsammans för Ukraina”.

Branschorganisationen Hållbar E-handel har dragit igång ett nytt initiativ tillsammans med Apotea. Tanken är att hela e-handelsbranschen ska sluta upp bakom “Tillsammans för Ukraina”.

Vi har sett hur handlingskraftigt vårt medlemsbolag Apotea har varit där man redan har levererat sex lastbilar med sjukvårdsmaterial, sovsäckar och livsmedel. Vi ser möjligheten i att hela vår bransch slutar upp bakom detta, säger Patrik Rees, ordförande i Hållbar E-handel, i ett pressutskick.

Annons

"Hela vägen till de behövande"

Även Ehandel och Pricerunner ställer sig bakom och stöttar initiativet där man hoppas mobilisera branschen för att sända mer förnödenheter till Ukraina.

På Apotea har vi alltid engagerat oss i de som har det svårt och vi samlar årligen in miljoner till välgörenhet. Att på olika sätt rycka in och hjälpa de utsatta i Ukraina är en självklarhet för oss. Tillsammans med kunder, leverantörer, fraktpartners, ägare och nu även Sveriges e-handlare kan vi bidra, inte bara med ekonomiskt stöd, utan även med att transportera förband, medicinska artiklar och annat som behövs akut hela vägen till de behövande på plats i Ukraina, säger Sofia Modig, välgörenhetsansvarig på Apotea.

Mer information om hur man kan bidra finns att läsa här hos Apotea.

LÄS ÄVEN: Så hjälper nätapoteken Ukraina: ”Skickat över 100 pallar”

Annons