Bäddade för utlandet – nu omsätter de över 6 miljoner

Showroom generade nya samarbeten.

E-handelsföretaget Compactbeds säljer svensktillverkade madrasser och sängar i specialmått för hem, husbil och båt. Företaget grundades 2012 men har sedan 2017 fokuserat verksamheten på måttbeställda sängar och madrasser. Och det verkar ha varit ett bra beslut.

E-handlaren har sedan 2017 ökat sin omsättning från 1,6 till 6,3 miljoner 2022, och man har gjort det med svarta siffror på sista raden.

Annons

Nu har Compactbeds släppt siffrorna för sitt brutna räkenskapsår 2022/2023, och trots de tuffa tider som råder lyckas e-handlaren återigen öka sin försäljning.

Nya samarbeten

Enligt bolagets färska bokslut landade omsättningen på 6,6 miljoner kronor under verksamhetsåret 2022/2023, april till mars. Och precis som tidigare lyckas man göra vinst.

Resultatet, efter finansiella poster, landade på 417 761 kronor. Något som delvis ska bero på en lyckad utlandssatsning.

Showroomet i Marbella har fortsatt generera nya samarbeten med inredningsföretag och försäljningen till Spanien har en positiv utveckling, skriver bolaget i sin årsrapport.

Annons