Just nu: Bauhaus tvingades stänga e-handeln – ”problemen är stora”

"Stora tekniska problem".

Bauhaus e-handel är tillfälligt stängd. Anledningen är "stora tekniska problem", meddelar företaget på sin hemsida.

Vi arbetar hårt och intensivt för att få igång system igen och betjäna våra kunder. Varuhusen är fortfarande öppna och Bauhaus hoppas kunna hålla fast vid detta även om IT-systemen utmanas, skriver företaget.

Annons

Problemen är stora, men vårt huvudfokus är våra kunder och att fortsätta ge bästa möjliga service. Våra kunder är fortfarande välkomna till våra varuhus som är öppna som vanligt.

Bauhaus ber de kunder som skickat iväg en beställning under helgen om "lite extra tålamod" och varnar för att IT-problemen har lett till längre leveranstider än vanligt. Dessutom uppges företagets kundtjänst ta längre tid på sig än vanligt - dels på grund av IT-problemen och dels på grund av att antalet ärenden har vuxit sedan problemen började.

Risken är att även varuhusen kommer att tvingas dra ner på öppettiderna.

Just nu är varuhusen öppna tack vare en hel del insatser från alla anställda som kämpar för att betjäna våra kunder. Vi hoppas kunna fortsätta så, men vi kan inte utesluta att det kommer att bli svårt. Vi kommer kontinuerligt att informera om utvecklingen på vår hemsida och rekommenderar våra kunder att kontrollera eventuella ändringar i öppettiderna här.

De tjänster som för närvarande inte fungerar hos Bauhaus är: Kundbeställningar i varuhus, Click & Collect, uthyrning av maskiner, lagersaldon för varuhusen på Bauhaus.se, e-handeln samt möjligheten för företag att betala på sitt företagskonto.

Ehandel har sökt Bauhaus.

LÄS ÄVEN: IT-attack bakom Bauhaus stängda e-handel - "allt annat än kul"

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!