Beställde en pall och fick skitdålig överraskning på köpet: ”Uppenbart avföring”

"Det var i innerförpackningen".

Efter att artikeln publicerats framkom ny information om vad paketet egentligen innehöll. Klicka här för att läsa uppföljningen.

När online-inredningsbutiken Confident Living skickade iväg en order till en av sina kunder, anlände beställningen med lite mer innehåll än kunden i fråga önskade.

Annons

Kunden, Caroline, hade beställt en pall från webbutiken och när pallen packades upp hemma möttes hon av en fruktansvärd stank. Det rapporterar Aftonbladet.

Det luktade väldigt starkt. Det var uppenbart att det var avföring både i kartongen och på varan. Vi blev chockade och samtidigt lite kränkta. Det är inte direkt det man förväntar sig när man beställer hem en vara, berättar Caroline.

Men det som är så märkligt är att paketet var helt förslutet med tejp. Det måste ha skett vid paketering.

Caroline kontaktade e-handelföretaget för att reda ut vad som har hänt. Men det visade sig inte vara så lätt.

Efter många påringningar har vi fått totalt två samtal. Det första var med en kvinna som skrattade åt oss. Jag kan förstå att man skrattar åt det i ett privat samtal, men om man jobbar med kundtjänst känns det lite oproffsigt. Det känns som ett oseriöst företag som inte tar den här typen av ärenden på allvar, säger hon.

Slutligen erbjöd Confident Living två alternativ till Caroline. Antigen skulle hon få 30 procent av pallens värde återbetalat, eller det fullständiga värdet om pallen returnerades. Men det tyckte inte hon var tillräckligt sett till vad som hänt, och hur mycket hon fick anstränga sig för att nå ut till företaget.

Det ska självklart inte vara så. Det var i innerförpackningen av produkten som man hittade avföring, eller någonting annat, så vi ska ta det med vår leverantör och undersöka vad som kan ha hänt. Det är inte i hanteringen på vårt lager som problemet uppstått, säger Joel Falck, vd på Confident Living.

Om hon upplever vår respons som nonchalant så har vi inte hanterat det bra. Det här ska vi gå till botten med.

Annons

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!