BGA slår en miljon order: ”Början på något mycket större”

"Allt är möjligt".

E-handelsföretaget BGA Group, som vissa känner till som BGA Fotobutik, grundades i Gävle år 2012 av Björn Andersson. Sedan första dagen har företagets produkter varit efterfrågade och idag driver man, förutom sin e-handel, flera fysiska butiker runt om i landet. Bolaget har även expanderat utomlands och finns idag i fler än tio länder.

LÄS ÄVEN: BGA nära tripplar e-handeln: “Älskar att dela vår framgång”

Annons

På nyårsafton 2012 drog vi igång vår e-handel och fick direkt en beställning. Ganska snart insåg jag att vi nog var något på spåret. Kunde dock aldrig tänka oss den utveckling vi har haft sen dess, skriver Björn Andersson i ett inlägg på LinkedIn.

Nu meddelar Björn Andersson att företaget har anledning till att fira, då BGA har passerat en miljon order i e-handeln sedan man startade.

Ännu häftigare blir det när man tänker att vi hade totalt 550 000 beställningar för ett år sedan. Vilket innebär att nästan hälften av våra order har kommit senaste året.

Enligt en graf som Björn Andersson har delat med sig av i sitt inlägg kan vi se att e-handelsföretaget hittills i år fått in totalt 449 451 stycken order, vilket kan jämföras med 266 062 order under hela 2020.

Under 2021 har företaget alltså haft nästan lika många order, som under 2012 till 2020 sammanlagt.

Det är så kul att vara med på en sån här resa. Tillsammans med ett grymt team är verkligen allt möjligt, fortsätter Björn Andersson och avslutar med:

Med den drivkraft och kompetens som finns på BGA idag känns det som vi bara är i början på något mycket större.

LÄS UPPFÖLJNINGEN: BGA talar ut om orderexplosionen: “En rolig resa just nu”

Annons

Annons