Bianca Ingrosso bakom nytt e-handelsföretag – ”finns en plan”

Caia Cosmetics-grundarna med i styrelsen.

Flera av personerna bakom det snabbväxande e-handelsföretaget Caia Cosmetics ligger i startgroparna med ett nytt företag, som ska ägna sig åt e-handel med mode och accessoarer. Företaget heter Ani Who AB och har nu registrerats hos Bolagsverket. Det rapporterar Breakit.

Bland företagets styrelsemedlemmar finns bland andra influencern och entreprenören Bianca Ingrosso och Caia Cosmetics vd Mikael Snabb, berättar nyhetssajten. Tomaj Sangchi, tidigare grundare av armbandsföretaget Tom Hope, har utsetts till vd. Med i styrelsen finns även Lovisa Worge, känd som Bianca Ingrossos koordinator.

Annons

Mikael Snabb säger till Breakit att projektet fortfarande är på idéstadiet, men att det kommer att bli ett spännande bolag.

Det finns så klart en plan, men den håller vi oss för oss själva, säger han.

Enligt uppgift ska planen dock vara att Bianca Ingrosso inte ska vara ansiktet utåt för det nya bolaget, som hon är för Caia Cosmetics.

I april i år kunde Ehandel berätta att Bianca Ingrossos tidigare e-handelsföretag By Bianca hade lagts ner, bland annat för att hon ville fokusera på Caia Cosmetics.

LÄS ÄVEN: Bianca Ingrossos bolag nedlagt: “Tiden räckte inte till”

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!