Bianca Ingrossos bolag nedlagt: ”Tiden räckte inte till”

"Kärlek för Caia Cosmetics tog över".

För tre år sedan föddes två av Bianca Ingrossos e-handelsföretag, sminkvarumärket Caia Cosmetics och accessoarmärket By Bianca. I en tid innan lanseringen pikade hon i vanlig ordning sina följare om att något stort var på väg att lanseras, och när det väl var dags sålde produkterna slut och hypen kring sajterna ekade i svenska medier.

LÄS ÄVEN: Nya uppgifter: Bianca fick in 73 miljoner på affären

Annons

Bianca Ingrosso visade flitigt upp sina produkter från respektive varumärke, och många andra influencers gjorde detsamma. Men efter ett tag försvann By Bianca och plötsligt visste ingen var varumärket tog vägen.

På By Biancas Instagramkonto, som har över 33 000 följare, dyker det fortfarande upp kommentarer på gamla bilder som undrar var företaget tog vägen. Det senaste inlägget kom upp den 22 oktober förra året, och när man idag besöker sajten Bybianca.se förstår man fort att märkets e-handel inte finns kvar.

Men företaget har själva inte gått ut med någon information om status i bolaget. I november 2020 hörde undertecknad av sig till By Bianca och frågat vad som händer med sajten eftersom den verkade ligga nere. Men By Bianca svarade aldrig och än idag har de inte heller svarat följarna som undrar samma sak i kommentarerna på Instagram. Men igår kväll berättade Bianca Ingrosso hur det låg till. Det rapporterar Influens.se.

Jag lade ner bolaget för över ett år sedan på grund av tidsbrist och att min kärlek för Caia Cosmetics tog över. Ska jag göra något gör jag det helhjärtat och fullt ut. Tiden räckte inte till. Jag använder och älskar produkterna dock fortfarande, skriver Bianca Ingrosso på Instagram.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!