Bianca Ingrosso får jobb på Nelly – ”kommer bli succé”

"Kul att jag kommer kunna påverka upplevelsen".

I oktober sa Nelly.com:s dåvarande vd Anna Ullman Sersé upp sig. Sedan dess har Qliro Groups vd Marcus Lindqvist agerat som tillförordnad vd på Nelly, och för två veckor sedan rekryterade han Annas efterträdare. Den som fått vd-uppraget på Nelly är Kristina Lukes som kliver in i sin roll i april.

LÄS ÄVEN: Hon blir Nellys nya VD: ”Har rätt kunskap för lönsam tillväxt”

Annons

Nu meddelar Nelly.com att man gjort ännu en rekrytering. Modeföretaget har anställt influencern, tv-profilen och entreprenören Bianca Ingrosso som kliver in i rollen som Creative Advisor.

Historiskt sett har Bianca alltid varit en av Nellys stora musor. Hon var 10 år när Nelly.com startade och vi har vuxit upp i samma tidsera, säge Tuss Odin Ekman, Head of Brand på Nelly, i ett pressmeddelande.

Med sin position som en av Sveriges största medieprofiler är hon idag den självklara ikonen för generation z, en generation som idag är primär för oss som bolag. Genom att ingå ett långsiktigt partnerskap ser vi fram emot att stärka relationen till Nellytjejen ännu mer.

I sin roll ska hon bidra med värdefulla insikter kring målgruppen som både modeföretaget och influencern delar. Bianca Ingrossos kreativa rådgivande arbetet kommer att genomsyra företagets större kampanjer under året och hon kommer att få styra alltifrån styling till kommunikation.

Nelly.com har sedan flera år varit min ”go to”-plats för inspiration, det känns så kul att jag kommer kunna vara med och påverka upplevelsen, berättar Bianca Ingrosso och fortsätter:

Varumärkesmässigt är vi en genuin match, där jag ser fram emot att under 2020 kunna ge vår gemensamma målgrupp maxad modeinspiration. Stay tuned för ett händelserikt år, det kommer bli succé.

Annons