Nellys VD säger upp sig och lämnar bolaget

"Nelly är ett fantastiskt bolag".

Anna Ullman Sersé meddelar idag att hon ska lämna Nelly.com och sin vd-post, efter tre år på företaget och ett och ett halvt år som vd.

LÄS ÄVEN: Nellys tillfälliga VD blir permanent

Annons

Jag har arbetat inom Qliro Group och med Nelly i snart tre år varav de senaste ett och ett halvt åren som vd. Under tiden har jag definierat en ny strategi och rekryterat en stark ledningsgrupp.

Nelly är ett fantastiskt bolag men implementeringen av strategin kräver mer närvaro i Borås och i Falkenberg än vad som jag känner att jag vill prioritera med hänsyn till min familj. Därför har jag idag valt att säga upp mig, säger Anna Ullman Sersé i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Klart: Borås blev Nellys räddning

En överlämning till Marcus Lindqvist, som idag är vd på Qliro Group, har inletts. Han ska komplettera den befintliga ledningsgruppen som arbetande styrelseordförande, samt ta en mer aktiv roll i bolaget tills en ny vd utses. Samtidigt ska rekryteringsprocessen efter en ny vd nu inledas.

Anna Ullman Sersé har varit drivande i att förstärka Nellys organisation och varumärke inom mode. Jag vill tacka henne för hennes insatser nu när hon nu lämnar gruppen. Ett av hennes bidrag är att hon har förstärkt ledningsgruppen i Nelly. Jag ser framemot att arbeta med teamet och bli mer engagerad i Nellys dagliga verksamhet med fortsatt fokus på lönsam tillväxt, säger Marcus Lindqvist.

Uppdatering: Anna Ullman Sersé kommer inte att medverka på Emeet Stockholm, som tidigare meddelats. I stället kommer Lisa de Paula, vd på LensWay Group, att intervjuas av vår chefredaktör Johanna Allhorn.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!