Bianca Ingrosso fortsatt “anställd” på Nelly: “Är helt rätt person”

“Leka Carrie Bradshaw även ensam hemma”.

I början av 2020 så fick influencern Bianca Ingrosso jobb hos Nelly.com. Hennes titel blev Creative Advisor och e-handlaren meddelade senare att detta var det längsta och största samarbetet någonsin för bolaget. Och det fortsätter visar det sig nu.

LÄS ÄVEN: Bianca Ingrosso får jobb på Nelly – ”kommer bli succé”

Annons

I september förra året kraschade Bianca Nellys sajt, av det höga köptrycket på hennes kollektion, och e-handlaren meddelade att trafiken slog självaste Black Friday.

LÄS ÄVEN: Efter Biancas succé-lansering: ”Dubbelt så mycket trafik som under Black Friday”

Det är alltså inte konstigt att man nu fortsätter samarbetet.

Efter ett år med restriktioner och många inställda händelser, vill vi uppmuntra våra kunder till att känna sig fantastisk varje dag och fira sig själva. Bianca Ingrosso är helt rätt person att inspirera andra till detta. Vi är så nöjda med kollektionen/kampanjen och samarbetet, säger Nellys vd Kristina Lukes i ett pressutskick.

Flera projekt på gång

Bianca Ingrosso ska under 2021 ta fram flera kollektioner tillsammans med Nelly. Man börjar med en vårkampanj, som nu lanserats, och den ska vara den första "i en rad spännande projekt tillsammans”.

Jag försöker alltid göra det där lilla extra i vardagen, som får mig att må bra och ha kul. Det kan vara allt från att göra hemma-myset lite härligare med snygga mjukiskläder och leka Carrie Bradshaw även ensam hemma haha, till att sätta på mig mina favoritklackar även när jag bara ska äta brunch. Det känns därför fantastiskt kul att jag tillsammans med Nelly.com får möjligheten att guida en större publik bland pastellfärgade plagg och accessoarer, säger Bianca Ingrosso.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!