Bianca sålde 52 000 produkter på 11 timmar – ”ni är helt galna”

"Tror inte att man kan förstå".

Det är ingen hemlighet att influencern och entreprenören Bianca Ingrosso kan sälja. Vi har flera gånger rapporterat om när företag haft rekordförsäljning när hon gjort reklam för någon produkt.

När Bianca lanserade en parfym på NordicFeel kraschade sajten nästan direkt på grund av den höga orderanstormningen. Samma sak hände när hon sedan släppte sin e-handel Caia Cosmetics samt när Bianca, tillsammans med influencern Alice Stenlöf, lanserade e-handelsbutiken Alicebianca.se.

Annons

LÄS ÄVEN: Biancas nya e-handel kraschade innan den hann öppnas

Först en krasch rätt ner i källaren efter 30 sekunder och sedan gick det som smort. Jag hade skyhöga förväntningar på varumärket innan öppning. Men att vi skulle få så många tusen order på en dag, hade jag verkligen aldrig kunnat drömma om, sa Jesper Matsch, delägare i Caia, när företaget lanserade sin första produkt.

Så sent som för några dagar sedan lanserade Biancas sminkvarumärke Caia tre nya produkter, varav en sålde slut på nolltid.

I antal order är det här vår största lansering någonsin. Vi har tagit in ett enormt antal produkter den här gången, sa Bianca Ingrosso under lanseringen.

Klockan är nu halv fyra och vi har sålt 50 000 produkter idag. En av sprayerna är helt slut. Vi är fortfarande chockade över hur snabbt de såldes ut.

LÄS ÄVEN: Bianca Ingrossos nya succé: ”Vi är fortfarande chockade”

Nu avslöjar hon, i en YouTube-video på sin kanal, att Caia Cosmetics totalt sålde 52 000 produkter under lanseringsdagen och att man tagit in 60 000 produkter sammanlagt.

Vi måste fira vår största lansering någonsin. Det är helt sjukt hur mycket vi har sålt. Jag tror inte att man kan förstå hur mycket det faktiskt är, i jämförelse med annat. Vanligtvis så brukar man ta in så där två hundra tröjor eller två hundra klänningar, säger Bianca Ingrosso i videon.

Annons

Så här är det. Vi lanserade klockan 8 på morgonen och klockan 19 hade vi sålt 52 000 produkter. Vi hade tagit in sammanlagt 20 000 exemplar av vardera produkt, och That Dewy Look är helt slut. Det är helt sinnessjukt, ni är helt galna. Vi är jättetacksamma över er support.

Sprayen som tog slut, That Dewy Look, kostar 225 kronor och i ett sett med den andra sprayen kostar That Dewy Look 197 kronor. Eftersom den andra sprayen inte tog slut kan vi konstatera att alla inte köpte That Dewy Look i paketpriset. Men för att räkna lågt tar vi paketprissumman och summerar att Caia drog in minst 3,9 miljoner kronor på 11 timmar på de 20 000 exemplaren som tog slut.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!