Brandos skor hamnar hos tredjepart i Helsingborg

Vår lokala tidning, Helsingborgs Dagblad, rapporterar att skohandel på nätet skapar 50 nya lagerjobb. Det är nätbutiken Brandos som tecknat ett flerårigt avtal med logistikleverantören Green Cargo Logistics. Vilket resulterar i att deras skolager nu hamnar i Sveriges e-handelsmecka.

Green Cargo Logistics säger sig vara en av två ledande aktörer på marknaden för tredjepartslogistik. I ett pressmeddelande läser vi att de nu kommer att skicka ut miljontals skor, varje år, ifrån sin moderna anläggning i Helsingborg. De marknader som skall förses med skor ifrån det nya lagret är Sverige, Norge, Finland, Danmark, England, Tyskland, Belgien och Nederländerna. Brandos förväntar sig en fortsatt snabb tillväxt och kraftig expansion.

Annons

– E-handeln med skor har en otrolig marknadspotential. Green Cargo Logistics har goda referenser och har visat att de behärskar denna typ av komplexa utmaningar. De arbetar redan med ett antal välkända företag inom e-handeln. Vi ser fram emot ett spännande och utvecklande samarbete med dem i vår fortsatta tillväxt, säger Niclas Lind, Inköpsdirektör på Brandos.

Helsingborgs Dagblad skriver att Brandoskontraktet är värt 30 miljoner kronor per år och att e-handel blir allt viktigare för Green Cargo Logistics som satsar på konsumentvarusektorn. E-handel ska vara det starkast växande och mest prioriterade segmentet för företaget.

Källa: hd, press

Relaterade nyheter:
Skobutiken Footway tar in 28 miljoner kronor

Annons