Så skapar du tillväxt som e-handlare med hjälp av ett företagslån

Först och främst - grattis!  Du verkar inom en bransch som faktiskt har haft en positiv uppgång under pandemin. Medan fysiska butiker har fått kämpa mot restriktioner och minskat antal besökare i sina butiker har allt fler upptäckt e-handeln. 

Fler målgrupper än tidigare år

Som e-handlare har du säkert sett i din data och analys att den målgrupp du hade före pandemin inte ser likadan ut idag. Att den har varit s k volatil och i ständig förändring. 

Du har antagligen märkt av att dina köpare har krupit upp i åldrarna, lite beroende på vilka produkter du säljer. Ett beteende som blev påtvingat med tanke på att man ska undvika att besöka fysiska butiker och köpcentrum under pandemin. 

Därför kan det vara bra att se över sin marknadsföring och kunddata för att se vilka rattar man ska skruva på och hur man kan förbättra sin affär. 

Investera för att växa

Under dessa tider gäller det att smida medan järnet är varmt. Ta tillfället att investera i företaget för att skapa tillväxt, som t ex att: 

  • Investera i varulager
  • Investera i marknadsföring
  • Investera i personal
  • Lösa tillfälligt tillskott till kassaflödet

Skapa tillväxt med ett lån till företaget

Många ser fortfarande företagslån som ett stigma. En signal på att det går dåligt för en verksamhet. 

Det kan inte vara mer missvisande. 

För visst tänker du inte så kring bolån eller om du har kreditkort eller små lån privat eller till företaget? 

Precis. Faktum är att företagslån online, från aktörer som vi på Qred, är främst till för att skapa tillväxt under en kortare period. Våra löptider är generellt kortare än de traditionella storbankerna som ofta vill lägga upp lån med löptider på 3, 5 eller t o m 10 år. Gärna med någon form av bindningstid eller andra förbehåll och dolda kostnader. 

Det här är ett företagslån från Qred

Ansökan tar endast en minut, är gratis och inte bindande. Du får besked inom en timme och pengarna utbetalas samma dag. Dessutom har vi endast en fast månadsavgift, så du enkelt kan hålla koll på kostnaden för lånet. 

Vi tar endast Creditsafe som kreditupplysning på dig som privatperson och UC på bolaget. Skillnaden mellan Creditsafe och UC är att ingen annan bank eller långivare kan se att vi har gjort en kreditupplysning på dig som privatperson. På så sätt belastas inte din privata kreditvärdighet. 

  • Ingen startavgift
  • Ingen bindningstid
  • Inga dolda kostnader

Ansök idag på Qred.com!

Lycka till med företagandet!
/Christian på Qred

Om företaget

Öppettider: Måndag-fredag kl. 07:00-17:30
Telefon: 020-150 333
Mail: support@qred.se